Regulament corleone

In jos

Regulament corleone

Mesaj  ComiSSars la data de Vin Iun 10, 2011 6:46 pm

Comportamentul / limbajul:
Limbajul vulgar, nu este tolerat in Corleone family. Aici domina respectul, nu prostia si glumele proaste.
Limbajul neadecvat este sanctionat in functie de gravitatea acestuia... de la avertisment la demitere directa.
Este interzis sa injurati pe /f ,precum si sa faceti glume proaste.
Deasemenea este interzis sa scrieti cu Caps Lock pe /f ,veti fi sanctionati cu Faction Warn .

Exemple de situatii neadecvate (interzise): reactii gresite in anumite situatii cum ar fi faptul ca ai fost omorat de un membru dintr-o mafie rivala si incepi sa injuri sau sa reactionezi urat... sau faptul omori pe cineva si apoi razi de el si te dai mare... etc.

Comportamentul infantil si suparator nu este permis; vrem sa iesim in evidenta prin corectitudine si respect.

Exemple de comportamente neadecvate (interzise): abuz de /pee in diferite situatii care implica mai multe persoane, atacarea aiurea (cu pumnii sau arme) doar pt simplu fapt ca sa vezi daca este afk sau pt ca te plictisesti si ti se pare amuzant, asaltarea si distrugerea masinilor altor persoane cu arme, cu piciorul sau prin ciocnire de masini, lovirea unei/unor persoane prin intermediul unui vehicul, rapirea unei/unor persoane fara acordul unu membru de rank 5+, parasirea unei/unor persoane intr-o zona pustie fara un motiv intemeiat, introducerea unei/unor persoane in ammunition... etc.

Deathmatch-ul (DM)
Este interzis sa ataci in zonele safe, indiferent de situatie.
Zonele safe sunt: LSPD, Gara LS, CNN Studio SF/LV, Banca SF/LV, Truck place, City Hall,Farmer place, GSLS,GSSF .
Drive-by este strict interzis ca sofer. Dar este permis ca pasager,doar cand esti intr`o masina cu sofer. Este interzis sa faci DB dintr`o masina fara sofer.Acest lucru se numeste "bug abuse" si se pedepseste cu ban permanent.
Este interzis /repair la war zone.Se pedepseste cu warn.
Este interzis DB ca pasager cu deagle. Aveti voie doar cu ak47/mp5
Este permisa omorarea intre membrii Corleone doar ca antrenament si doar daca toti cei care participa sunt de acord. Uciderea unui membru Corleone (chiar si ca antrenament) este interzisa daca membrul respectiv nu este de acord.
Este interzis sa faceti DM in HQ la intrare,cat si afara.Puteti sa faceti DM altundeva precum in parcare,la terenul de golf, la bar,la piscina etc
Este interzisa atacarea altor persoane fara un motiv intemeiat.
Este interzis sa faceti duele sau altceva cu colegii pe bani
Este interzisa omorarea unor persoane la spawnul/in HQ-ul acestora... asa-numitul Spawn Kill.

Waruri
War-ul este ilegal in interiorul oraselor Los Santos si San Fierro si "legal" (nu intervin politistii) in zonele de la tara, desertul LV, padurile si campiile de pe langa orase, orasul LV.
In zonele "legale" politistii nu au voie sa intervina si sa stopeze un war. Iar in zonele ilegale au dreptul sa intervina si sa opreasca un war/atac, dar sunt obligati sa se organizeze toti politistii (minim 10 politisti) in mai multe masini si elicoptere apoi sa-i avertizeze pe mafioti folosind /m (fara folosirea armelor) sa le zica sa inceteze si sa le puna la dispozitie 5 minute ca sa opreasca war-ul/atacul. Daca mafiotii nu inceteaza war-ul/atacul, atunci politistii trebuie sa intervina cu wanted pentru war in zone publice si sa opreasca war-ul/atacul prin forta (folosirea armelor). Deci, in ultima situatie mafiotii nu au dreptul la predare, vor fi omorati; dar daca vre-un mafiot fuge, este interzis sa ii se dea wanted 6 pentru runner...mafiotul va ramane cu wanted-ul primit pentru war in zone publice dar n-are dreptul la predare, va fi omorat.

Arms Dealer
Este interzis sa vinzi arme de fata cu un politist... daca esti prins vei fi sanctionat in functie de level-ul detinut; cei intre level 1-10 au dreptul sa aleaga intre /take la materiale si amenda de 15.000$... cei intre level 10 - 20 primesc /take la materiale...iar cei intre level 20 - primesc /take la materiale + /take la licenta.
Pe langa aceasta regula, mafiile au voie sa vanda arme linistiti la targurile organizate de ei.

Conflictele:
Orice conflict cu orice membru ramane in interiorul factiunii si va fii rezolvat de catre lider sau liderul secund. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.
Conflictele cu membrii din mafiile aliate ar fi indicat sa fie rezolvate pe cale pasnica, daca aceasta solutie esueaza atunci trebuie sa intervina liderii cu sanctiuni corespunzatoare. Pentru o rezolvare corecta sunteti obligati sa faceti poze care sa cuprinda toata situatia.

Conducerea
In lipsa liderilor (liderul si subliderul), membrii cu rank mai mare (in ordine descrescatoare) au prioritate in decizii.

Ordinea / Organizarea
Nu aveti voie sa parcati aiurea masinile la HQ. Sunteti obligat sa va parcati masina cat mai corect posibil in parcarea HQ-ului.
Elicopterul poate fi folosit DOAR de membrii de rank 4+.
Limuzina poate fi folosita doar daca Liderul sau subliderul se afla in ea.
Pony se foloseste doar la waruri, antrenamente sau atunci cand echipa de arms / drugs merge la vanzari.
Masinile si motocicleta pot fi folosite doar cu acordul unui mecanic. Exceptie fac doar membrii de rank 4+ care nu trebuie sa ceara voie dar sunt obligati sa anunte cand au luat o masina.
Daca detii o masina personala,trebuie neaparat sa o parchezi la HQ,(pe laterale) culoarea trebuie sa fie neagra(/carcolor 1 0 ),exceptie fiind cele cu Hiden Color.Masinile se parcheaza corect in parcul auto, nu pe iarba.
Este interzis sa luati o masina de la HQ si sa deranjati alte masini din incinta HQ, precum si calcarea colegilor

Este strict interzis sa stati AFK la intrare in HQ. Avem o multime de camere in care puteti sta AFK. Daca incalcati aceasta regula veti primi amenda de 50.000$. La 3 amenzi primiti un factionwarn.

De persoanele aflate BlackList se vor ocupa membrii echipei de asasini Corleone, cei care nu faceti parte din echipa nu aveti voie sa va atingeti de ei.

Plangerile
In cazul in care cineva iti face plangere in topicul 'Raporteaza un membru Corleone' este strict interzis sa postezi acolo.In caz ca ai dovezi contradictorii plangerii respective,vei trimite explicatia si dovezile liderului prin PM,practic te vei apara trimitand PM.

Organizatiile Corleone
Organizatiile Corleone sunt:
Echipa Asassinilor Corleone(Job : detective)
Echipa Arms dealerilor Corleone(Job : Arms Dealer)
Echipa Mecanicilor Corleone (Job : Mechanic)
Membrii familiilor vor fi alesi de liderii de organizatie impreuna cu Don Corleone
avatar
ComiSSars
Founder
Founder

Mesaje : 127
Data de înscriere : 10/06/2011

Vezi profilul utilizatorului http://bestgammingcomunity.mioforum.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum