regulament ambulance

In jos

regulament ambulance

Mesaj  ComiSSars la data de Vin Iun 10, 2011 7:14 pm

Fiecare membru are obligatia de a cunoaste regulamentul si informatiile inainte de a face o cerere de intrare in aceasta factiune:

1. Membrii Fireman/Paramedic au obligatia de a vorbi pe /r ( radio / chatul factiunii ) despre orice problema legata de factiune.
2. Aveti obligatia de a intreba un membru cu rank mai mare daca puteti lua o ambulanta de fiecare data cand sunteti la /heal. Daca un rank mai mare nu e prezent sau este AFK, asteptati 1 minut de la anuntul tau, iar apoi o puteti lua fara aprobare
3. Aveti obligatia de a anunta pe /r imediat dupa respawnarea unei ambulante.
4. NU aveti voie sa faceti DeathMatch sau DriveBy, riscati Faction Warn sau chiar Uninvite
5. Aveti voie sa mergeti la eventuri dar, nu faceti un obicei din acest lucru!
6. Aveti voie sa purtati la voi un deagle pentru autoaparare, dar il folositi DOAR in caz ca sunteti atacati. Inainte de a riposta, faceti un SS doveditor ca persoana respectiva a atacat prima, pentru orice situatie, in caz ca apar plangeri mai tarziu.
7. Aveti voie sa luati elicopterul NUMAI daca pacientul este la distanta sau daca este o urgenta.
8. NU aveti voie sa dati rob, veti fi demisi [ cu / fara Faction Punish, in functie de vechime ]
9. Sunteti obligati sa vorbiti pe /d despre orice problema legata de departamente.
10. Nu circulati fara sirena pe contrasens si daca NU aveti urgenta, daca veti fi prinsi riscati Faction Warn. (Puteti circula pe contrasens in cazul in care este blocata partea pe care circulati, sau, sunt masini parasite sau care stationeaza pe carosabil)
11. Nu aveti voie sa le vorbiti urat colegilor, cat si celorlalti membrii din alte factiuni, daca veti fi prinsi riscati Avertisment.
12. Nu aveti voie sa divulgati subiectele discutate in interiorul factiunii (ce e pe /r, ramane pe /r !), daca veti fi prinsi riscati demitere.
13. Daca intervine o problema si nu puteti ajunge la sedinta programata de lider, aveti obligatia de a posta in topicul “ Inactivitate/Invoiri “.
14. Nu aveti voie sa udati playerii cu tunul de la Firetruck, riscati Faction Warn.
15. Sunteti obligati sa aveti un comportament adecvat deoarece suntem o factiune serioasa si nu dorim reclama negativa.
16. Incercati sa folositi un limbaj corect din punct de vedere gramatical. Evitati limbajul specific Y!M.
17. Este interzis sa ramaneti AFK in fata sau in incinta HQ-ului, daca doriti acest lucru, mergeti pe HQ, sau, intr-o casa.
18. Este interzis sa abandonati ambulantele; dupa ce le folositi aveti obligatia de a le face plinul / repara si de a le duce la unul dintre HQ-urile noastre.
19. Sunt interzise bind-urile pe /accept medic, daca veti fi prinsi riscati demitere.
20. Job-urile pe care aveti voie sa le detineti sunt doar cele LEGALE, in caz contrar veti primi uninvite.
21. NU faceti spam pe /r. In caz contrar veti primi Avertisment / Faction Warn
22. Pentru a primi salariu / rank, trebuie sa fiti activi pe tot parcursul saptamanii, NU doar la sedinta. Cine intra doar la sedinta de dragul salariului / rankului va primi uninvite
23. NU cereti rank, nu veti primi daca o faceti.
24. NU provocati certuri (adica, nu cautati cearta prin raspunsuri care pot provoca o cearta, sau pur si simplu "expresii" de genul asta), cine face asta va primi Faction Warn sau Uninvite, in functie de gravitate. In cazul in care izbucneste o cearta si sunteti implicati, faceti niste SS-uri care sa va dovedeasca punctul de vedere, si i le dati liderului prin PM, fara a mai continua cearta, pentru ca asta poate duce la demiterea voastra, iar daca nu sunteti implicati, incercati sa aplanati cearta sau nu interveniti deloc.
25. Sunteti obligati sa purtati skinurile in functie de rank.
26. Sunteti obligati sa dati /heal cu 1$ tuturor membrilor PD / NG / FBI.
27. Sunteti obligati sa anuntati pe /r cand acceptati un apel primit prin /service medic;(daca cineva a acceptat inainte voastra apelul, asteptati aproximativ 20 secunde inainte de a intreba pe /r cine a luat apelul precedent)
28. Este interzis sa faceti SPAM cu "Heal? G la ambulanta" / "Vrei heal?! Urca in ambulanta" / "Daca doresti heal da g la ambulanta" / etc. O data, maxim de doua ori ajunge, daca scrieti de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam si veti fi sanctionati
29. Membrii Fireman/Paramedic NU participa cu heal la WAR-uri, mergem doar la unele antrenamente si/sau sedinte.
30. NU aveti voie sa parcati ambulanta langa "i"-urile de la CNN LS/LV. O puteti parca la o lungime de 2-3 masini de la punctul de /ad, riscati Faction Wa
avatar
ComiSSars
Founder
Founder

Mesaje : 127
Data de înscriere : 10/06/2011

Vezi profilul utilizatorului http://bestgammingcomunity.mioforum.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum